Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en bror

Han är nästan tre år äldre än mig
Han gav mig alltid stryk varenda kväll
Dag som natt ända sedan jag var liten
Ända sedan jag var ett par år tills jag vart tolv tretton år
Om han kom i min närhet då så kunde jag mörda honom
Ta till vilket tillhygge som helst
Nu fick det vara nog
När jag slog ner honom med en köksstol så tror jag att han förstod
Jag tar ingen mera skit
Inte ifrån honom eller någon annan
Ful är han men mig skrämmer han inte
Min egen bror

Jag har en bror
Besökte honom i kväll
Som vanligt ville han bevisa för mig att han är bäst
och att jag bara är pest
Ingen bror som han ville ha
Jag sa
Blodet är tjockare än vattnet
Sedan så gick jag …

Jag har en bror
Broderskärlek
Sug på den karamellen ....

Ken Cassel
15/1-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-15 21:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag har en syster..................
2009-01-15

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel