Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag längtar är du

 

älskling,
det är mörkt hos mig nu
andetagen känns svåra
att förstå
och det regnar hjärtan inom mig
och jag förstår ingenting
och
ingenting
är allt
jag äger nu


älskling,
smaken av dina läppar 
saknas mig
och dina fingrar spelar fortfarande
mina strängar
ty
du 
är allt
jag längtar nu
du är
allt
jag
är


så jag vandrar ensam genom 
vinternatten
klär mig naken för blickar 
som inte längre finns
jag är
naken
och jag hittar inte längre
hem
och
ingenting
spelar roll

för bland vinstänkta tårar 
om dig jag drömmer
väver kärlek av ditt gyllene hår
och återigen vi står
på avsatsen

där 
på platsen
då din tunga stötte min
och min hand fanns 
i din
och 
vi 
var 
allt
och allt
blev
ingenting

och 
älskling
jag
saknar 
dig





 




Fri vers av LadyFool
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-15 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool