Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga kan säkert ställas på minst fem olika sätt...men vilket av dem väljer man, för att få det rätta svaret?




Givna svar, eller fel frågor


Tro inte

i frågan

för lätt givet

 

fördöm inte

i svaret

om förväntan

 

men visst får du tro

om det

som leder dig

dit du har bedömt

att svaret ligger 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-16 12:32



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Man ska aldrig ta något för givet!
2009-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Vissa fenomen och företeelser behöver inte fördömas.
Det är så uppenbart ändå vad det handlar om.
Men jag tvekar inte att träda upp och protestera då det behövs.
I Sverige behövs det. Ofta.
2009-01-16

  bo.rackson
En liten, men god vägvisare...
M.
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP