Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paus


Jag stannade
mig
i min spegelbild
i glasrutan
där
jag tycktes
vara mer utanför än innanför
tankfylld
i ögonens seende

tittade jag bort




Fri vers av Rosen VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-01-16 17:32



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Wow! Vilken fin text med massor av djup uti! Fredns Lena Liljor/Ammie
2009-01-16

  anits VIP
Mycket vackert
2009-01-16

  Carola Zettergren
SNYGGSNYGGT!!!!!
2009-01-16

    sunnanvind
Applåder! Och bokmärke!
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP