Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ompublicering


Hemåt i natten

Hemåt i natten
rytmen dunkar i rälsen
månen rusar med




Bunden vers (Haiku) av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 597 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-01-17 11:41



Bookmark and Share


  erkki
Det är något visst
med resor med tåg
Det sällan blir trist
Man minns det man såg

Vackert!
2012-03-14

  erkki
Det är något visst
med resor med tåg
Det sällan blir trist
Man minns det man såg

Vackert!
2012-03-14

  Mr Lindemann VIP
Tacker dig för denna!
2009-01-17

    papillon
Mmm - fin, riktigt fin! "Snälltåget mot övre Norrland"........ Mmm
2009-01-17

  Alfie M
Tågets sång mot rälsen...
Känner landskapet flöda förbi
och genom
denna rytmiska dikt!
Fint.
2009-01-17

  glittertindra
Fascinerande det där.. månen följer alltid med som en ständig följeslagare.. fint skrivet
2009-01-17

  Carola Zettergren
SNYGGT!
2009-01-17

    ej medlem längre
Natt, tåg, måne, resa - skapar en stämningsfull helhet!
2009-01-17

  Måna N. Berger
Nattåg, reslusten vaknar i mig.. fast det var visst hemåt det bar här.
Tät, välskriven haiku!
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)