http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=50331888

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspiration: Sofia Jannok, Irene:
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=50331888




jojk

närmande sig
långtifrån främmande marker
färgade av lavar
strävande uråldriga fjäll
mäktiga
som evigheten

slingrar jojken
likt röken från fäders eldar

magiskt slår
trummans hjärtslag
mot mörk mossa
i hemliga skogar

den jojken
jublar och dansar
vaggar och smeker
klingar som klar kristall

väver band
i djärvaste mönster

väver
mig lycklig

 




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-17 13:57



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Älvor dansar i natten till den joiken, Tack Madde för denna trolska vackra text.

Eva
2009-01-18

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Å vad underbart
2009-01-17

  glittertindra
Här förmedlar du en trolsk känsla, som om du återspeglar historia både via bild och musik.. det är något speciellt med jojk, det letar sig in under skinnet, bär med sig mer än bara toner..
2009-01-17

  Måna N. Berger
Det är ursprungets hjärtslag, oreglerade älvars sång, fjällvinden och renens knäppande klövar vi hör i jojken!
Väv mig lycklig!
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)