Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

definition

om man inte vill att sin partner ska veta
vad man håller på med


är otrohet




Fri vers av AektaBlond
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-17 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond