Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myrsjäl

Jag samlar barr
åt min drottning
jag gör vad jag ska
utan att veta varför
jag finner honung
och nektar
suger i mig vad jag kan
sen går jag hem
och spyr upp det

Jag går på rad
med likasinnade
följer ett spår
mot okänt mål

Men jag måste

Jag bara måste.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-17 21:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Männens lott-förlåt men kunde inte låta bli,sjäv ett bi!Applåd!
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin