Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyllnadsmassor

Fyllnadsmassor

jag använder dem i snart nog alla sammanhang

Fyllnadsmassor

jag fyller igen hålen i våra samtal med dem var dag

Fyllnadsmassor

jag skyfflar tid och dagdrömmar över vardagens leda

Fyllnadsmassor...


Ja jag har tiotusen sätt att fylla ut allt otillräckligt

och tiotusen till för det som inte får komma fram

Jag skyfflar tid, ord, skratt över tillvarons alla skeenden

bara för att få livet att rulla undan lite snabbare


När dina ögon fylls med undran och frågor

begraver jag dem under jord och grus

För du får älska mig men inte känna mig

det skulle göra mig och mitt oförsvarbart


Fyllnadsmassor

jag använder dem i snart nog alla sammanhang

Fyllnadsmassor

jag fyller igen hålen i våra samtal med dem var dag...








Fri vers av operation mindcrime
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-18 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime