Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relationer



Reflekterar myntens alla sidor.

(eller försöker iallafall)

Drumlar, faller på orden.
Hur sätter man bokstäver på tungan
Som beskriver vad jag känner för;

Dig.
Han.
Hon.
Er.
Vi.

… Ingenting.
(Det som ska bli något)

… Allting.
(Det jag är välsignad med att redan ha)

… Vardagen.
(Det som jag hoppas på)

Underbart.
Värdefullt.
sårbart.

Ropar viskningar.
Flyr regler med ödmjukhetens spjut.

Må jag träffa målet.




Fri vers av "Dempa"
Läst 478 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-18 21:18



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Positiva framtidsvisioner med en tro på sig själv - och tacksamhet över något man redan har
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"