Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så himla trött på mig själv och ensamhetens töcken

Att vara eller inte vara...

...är det frågan?

Är döden skönare än livet?

Är klagan skönare än lugnet?

Är dagdröm bevekelse?

Är fulhet en skönhet?

Är mitt innersta väsen slöseri,

då det inte kan mäta sig med det yttre?

Är mitt liv en enda röra utan slut,

och kan man göra sig av med det

som en tråkig gammal mössa som tappat sin lyster?

Att känna tristess med sitt leverne

och bara invänta döden, är det liv?

Metangas på Mars, är det liv?

Henrik född 1981, är det liv?

Säg mig det du, skapare, om du finns därute...!




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-18 23:12



Bookmark and Share


  Miss Mod
Henrik född 1981, är liv!!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson