Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din sorti

Du gick

precis när allt jag ville var att du skulle stanna

Tårar av glädje i insikten om dina intentioner

Den var absolut perfekt

Din sorti




Fri vers av Dalia
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-19 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dalia

Mina favoriter
Resonans