Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte längre mina tårar


När allt som varit har förflutit,
och inga tårar finns kvar att fälla.

När alla tomma löften har brutits,
och inga drömmar finns kvar att gälla.

När allt mitt blod har runnit ut,
och inga sår finns kvar att blöda.

När hela mitt liv har tagit slut,
och inget av mig finns kvar att döda.

När inga svek längre finns att förlåta,
då är det endast Du som kommer att gråta.




Fri vers av Michmich
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-20 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michmich
Michmich