Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetisk algoritm

Så länge du kan tänka
Läs rad för rad
För varje ord
som fyller upp din tanke

Låt den smälta ner
Om den hittar en plats
där den kan synas
lyftas upp
och av sin egen kraft blänka

Läs då rad för rad
Så länge du kan

Läs
rad
för
rad

Läs
Tänk
Stråla




Fri vers av Jastproject
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-20 21:37



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
snygg komposition,
2009-01-20

  Mr Lindemann VIP
Vågar inte skriva "strålande!"

Men gjorde visst det ändå
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject