Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig lugn

Bind ett svalt täcke av ömhet kring min panna

Vädra ut mina tvivel och ersätt dom med solljus

Viska hemligheter i mitt öra och
låt mig få ta del av alla glada nyheter

Bryt mina band med alla som svek och
lås upp dörrarna till dom som kom att älska

Skräm bort det onda som hamrar i mitt huvud




Fri vers av Dalia
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-21 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dalia

Mina favoriter
Resonans