Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte på detta imorse då jag gick till bilen


Mina vinterskor

Mina vinterskor är varma och sköna
och noggrant utprovade då jag är reumatiker

Mina vinterskor är ett par kängor som
är svarta

Mina vinterskor dom kan man inte smyga med
sa en där jag är och jobbar och skrattade gott

Mina vinterskor behövs verkligen utanför där jag
bor för det är oftast glashalt och inte så mycket grus
förrän man ringt och sagt till att det bör
grusas

Mina vinterskor har fastsatta broddar under sulan
som ej går att av

i mina vinterskor behöver jag inte vara rädd att göra
mig illa

så mina vinterskor vårdar jag ömt

090121




Fri vers av sajo
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-21 16:35



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I längtan om att bejaka den årstid som är går jag in i kängor som sett bättre vintertider och bockar åt det kalla som omger mig då köldknäppen regerar och längtan segrar över det kalla som är vi
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

sajo