Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan ju inte skriva till Herr Larz. Så jag får publicera....


Hedrad

Jag har fått den stora äran att få bli blockad av; Larz.
Det verkar vara många som blivit det.

starta klubb?

Seriöst Lasse, det gör inget...
Men en förklaring kan man väl få?

Är det för att jag inte tycker att man ska bränna böcker?







Fri vers av "Dempa"
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-21 20:34



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jag har i min tur blockat Larz sen tidigare .....
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"