Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världen

 

 

som vi känner den

 

är en märkvärdig plats

där själar inkapslade i trettisjugradiga kroppar

sedan det allra första smärtsamma andetaget

ägnar sina återstående nätter och dagar 

åt några få enkla känslotillstånd

 

saknad, längtan och sökan

 

 

 

(världen är för övrigt rund)

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-21 21:03



Bookmark and Share


  Rockalex
mmm du fångar min syn ahh bokmärker
2009-02-25

  Bjarne Nordbö
Nu satte du igång mig. För närvarande håller jag inte riktigt med.
2009-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol