Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonting har sin början i morgon... någonting nytt...


drömmer jag?
har mina rosafärgade drömmar transformerats till detta?
när tog färgerna slut?

drömmer jag...
eller... drömmer någon annan?
ja, kanske detta är någon annans dröm?
jag känner knappt inte igen mig själv här...

jag är fylld av någonting... en känsla...
som... som ingenting jag känt förr
som om jag var vid liv... är det luft? andetag?
nej... mer ändå... hopp...?

kanske...? det är svårt... ovanligt...
känner mig lite varm... inuti...
ögonen blundar utan att se...
är detta längtan...?
hopp och... längtan?!

jag förstår inte...
känner mig... lugn...
allt kaos... och nu... lugn?
det måste vara någon annans dröm

ingen av mina drömda verkligheter kan vara så ful
... och kännas så vacker
jag är nervös, full av förväntan... och... hopp...
rädd och... och helt... helt lugn

... någonting måste vara fel i universum

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 146 gånger
Publicerad 2009-01-21 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen