Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lys mild

hoppas allt blir bra




Fri vers av AektaBlond
Läst 140 gånger
Publicerad 2009-01-21 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond