Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"I've got memories I keep them away from me They won't behave Won't be what I want them to be I'm just tired, baby I just need to lay down I'm just tired, darling I just need to lay down"


Svarta lådan. Haveriundersökningen, påbörjad.

ibland drömmer jag
om att dö
du förstår det
finns inget som är självvalt
i tiden vi lever i

pojken, han säger
så många saker
och han förstår

att det gör sönder mig

men, säger han
med en konstpaus,

det tar livet
av Mig.

Ibland, drömmer jag om att komma undan, svarar jag
men det gör man liksom aldrig ändå

Han skakar på huvet,
alla dessa drömmar vad blir det av dom?

jag drömmer om att lyfta luren
efter att han gått hem
och säga som det är
till honom
men han anar intet ont

Han tror inte flygplan kraschar
på riktigt
och att i så fall
har svarta lådan svaret på orsak
verkan
och lösningen

och det är inget problem i sig
att svarta lådan för det mesta
är spårlöst försvunnen

bara det att
det runt omkring den
tar livet av honom

Den kräver mer än jag förmår, säger han,
jag kan inte laga det som jag inte når

Och jag kraschar på riktigt
i verkligheten

framför

hans fötter

Han försöker lokalisera
lådan
men det hjälper inte när
han inte har något i sina

händer

som kan laga

det som gått i itu




Fri vers av Матрёшa
Läst 653 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-01-22 01:18



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Intressanta lådtankar, önskar att alla kunde få en gratis haveriundersökning då o då..åtminstone lite färg att måla om lådan med.
2009-01-23

  Linen
Den här var faktiskt riktigt jävla skitbra. Du höll den samman genom hela och svarta lådan fick sitt sammanhang. Very very good!
2009-01-22

    ej medlem längre
outstanding.

sånt här kan bara publiceras av dig.
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Матрёшa
Матрёшa