Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära men så långt bort


Kropp mot kropp

delar närhets storhet


jag hör din själ


två starka viljor

möts i kraft

men kraschar genom mötet

i liv för två





Fri vers av livsdans
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-22 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans