Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- innan sanningen försvinner -

 

 

 

Har känt dig för länge och det gör det inte lättare

Saker du inte säger når mig ändå på något sätt

Det är en värld där endast du och jag existerar

Ljudet av dina höga klackar mot ett åldrat trägolv

Får mig att vakna upp som på ett givet kommando

Där i en snäv pennkjol och det blir tydligt för mig

Bland sammanhangen du inte bryr dig om

I sällskap du inte känns vid eller förstår

Det är en värld där du regerar och jag möter dig

På andra sidan världen eller ett par steg bort

Alla andra är skugglösa främlingar här

Allt vi kan göra är att hålla fast vid varandra

Ett skådespel runt oss ett annat  bak om oss

Dina klackar stannar upp

Min blick går igenom rummet och din blus

Ögonkontakt och ett leende att finna

Men det här är en dag för de ärliga orden

Vad gör du här när du kunde vara med mig?

Jag läste dina tankar där

Ett rop i min ande blir en viskning i ditt öra när du passerar

Kom så går vi härifrån.

Så vi kan göra någonting som bara vi kan bry oss om och båda finna något värde i


 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-22 19:29



Bookmark and Share


  Attimi
Innan sanningen försvinner

Mycket bra titel, världen är förljugen - sanningen måste fångas i flykten, skärpa vårt seende för de få tillfällen då bilden klarnar och vi ser bortom våra skygglappar av feghet, slöhet och social likeability...

Min blick går igenom rummet och din blus

Den strofen är magisk...
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna