Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
igen


'Du kan

Du kan ta av mig mina vingar, för jag kommer aldrig bli en ängel.
Du kan ta min förmåga att stå upp, jag behöver inte försvara mig.

Du kan ta allt jag äger och har, sånt spelar ändå ingen roll.
Du kan vända mina vänner mot mig, jag klarar mig själv.

Men något du aldrig kan ta ifrån mig är min tro.
Tron på framtiden, livet, du!




Övriga genrer av Missrebecka
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-22 21:13



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tron är starkare än allting annat oberoende vad man tror. Snyggt!
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Missrebecka
Missrebecka