Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långa och mörka ögonfransar

Jag tittar på henne när jag möter henne och märker att hon har
långa och mörka ögonfransar
som får hennes ögon att lysa upp
Både vackert och charmerande
Bruna som blåa
Det spelar ingen roll vilken ögonfärg som hon har
Jag blir lika begeistrad varje gång
Tycker att det är så tjusigt
Vill titta in lite mer i hennes speglar
Titta in i hennes själ
Vill titta in och se hur hon mår
Vill titta in för att se om jag kan hitta några fel
Men som oftast så gör jag inte det ....

Jag tittar på henne när jag möter henne …

Ken Cassel
23/1-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-23 14:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag blir begeistrad varje dag.
Gävle är en svår stad.
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel