Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ekvationen



Viskar du dör jag
Går du är jag bara något överflödigt, som andas din luft
Det finns inget jag, för

-du-

definerar mig




Fri vers av Jasmine
Läst 437 gånger
Publicerad 2005-08-28 10:30



Bookmark and Share


  Teddy
Skön att läsa..Just detta..

"-du-

definierar mig"..

är just precis..Har inget mer att komma med än att jag gillar det..mycket..
2005-08-28

  Dead dreams living
Mkt bra skriven å fin.
2005-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine
Jasmine