Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt vatten


Jag beger mig ut på djupt vatten där jag vet

att det är farligt

Då jag utmanar mitt eget öde

Då jag vet att nästa våg som kommer kan dra ner mig

under ytan

Under ytan till en verklighet där jag helst

inte vill vara

Vill väl bara fejsa mina egna rädslor för att ha en chans

att komma över dem

för att sedan kunna gå vidare

med mitt liv

Ken Cassel
24/1-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-24 15:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är inte alltid lätt att komma över sina
rädslor, men det går om man försöker
och försöker
2009-01-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag vågade inte åka rulltrapa nedför.
Så en dag, någon gång i början på åttiotalet, så gjorde jag det bara. I dag är det inget problem alls.
2009-01-24

    tramp
rätt, vi måste våga fejsa våra rädslor
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel