Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad talar oxå




Ibland när man säger något

fast man inte
har något
att säga

för att

ha NÅGOT att säga


förstår man
först efteråt


att det nog hade varit bättre


om man hållt käften




Övriga genrer av Havanna
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-24 19:22



Bookmark and Share


  Gangleri
En bra insikt..
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna