Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart blir det semesterstängt


Den 27/1-01

Tisdag morgon klockan 06:00 tar jag
semester

så skönt med ordet semester

min semester innebär att jag åker tillsammans
med min älskade vän till Teneriffa

men den här gången får papper, penna och
min digitalkamera följa med då diktarinspirationen
plötsligt infinner sig

bland palmer, solvarm sandstrand och ljummen havsbris

innan jag åker ska jag fotografera all snö som kommit
här hemma i denna vackra bruksort där jag bor så jag
kan ta fram och titta på och verkligen minnas de blånande
bergen hur de är klädda i vitt

för det är då jag vet att semestern kommer att göra mig
gott och ett ordspråk som kommer till mig är

borta bra men hemma bäst

men jag kommer att sakna er alla mina skrivarvänner
då jag blir borta i tre veckor

kanske tittar jag in på min sida från något internetkafé
för att läsa lite texter

sedan återvänder jag hit med förnyade krafter och
nya texter med tillhörande bilder

090125




Fri vers av sajo
Läst 188 gånger
Publicerad 2009-01-25 18:48



Bookmark and Share


  Annmargreta
Förresten håll i dina grejer så inte samma sak händer som för mig.Någon var i min lilla ryggsäck tog plånbok med kort och id.
Ha det så bra!
2009-01-25

  Annmargreta
Bara att önska trevlig resa och var rädd om dig, kram Margaretha.
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

sajo