Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag svor så skulle jag svära nu.




Avsmak för det som inte vill höras


Du hör ju inte
nej och inte du heller
försvinn!
Varför prata när ingen hör
det eventuella budskapet bakom
bokstävernas stön?

Jag ska sluta nu,
helt och hållet
för stadighet var allt som glömdes.
Det viktiga är att du är lycklig,
men om det inte går då?
Vad är viktigt?

Det äckliga sipprar genom tänderna
jag vill inte se
inte höra.
Allt jag känner är avsmak.

Självbedrägeri i allra högsta grad.

Så länge du inte lyssnar kan du
lika gärna hålla käften.
Den som inte hör
kan inte heller prata rent,
så sluta sluddra nu.

Tårarna rinner under tysta protester
vad ska man göra när rätt och fel
är samma sak?
Du vet inte för du ljuger.

Nu slutar det,
utan ett ord eller tanke,
tyst var allt du inte är.
Stadigt värre att gå på vatten.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel