Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Permission Nr 3



Tjurar rusar genom gatorna
Klampar ner rosenrabatten
Vänder ut och in på kvarteren

Sjunger
I dag är det fred
I dag är det fred

Stålet som kokar dem frenetiskt
Brinner djupt uti deras bröst
Hoppet om att få räcka till

Sjunger
I dag är det fred
I dag är det fred

Det är de som äger staden
Skriker allt eller inget
Natten jagar ej mer deras skuggor

Sjunger
I dag är det fred
I dag är det fred

Sjunger
I dag är det fred
I dag är det fred

Efter utlösning blev det vardag
Övergivna i ingenmansland
Lämnade de resterna kvar




Fri vers av Jesper Kling
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-26 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan