Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brukar vara så lätt att ge bort sin kärlek

till den första bästa tjusiga kvinna som man ser
Det räcker med att hon ler emot en
Man drömmer sig bort
Kanske hon vill bli min bästa vän
Vi två långt in i kärleken
Men tyvärr
Som oftast har jag fått gått den hårda vägen
Kärlek är ingen dans på rosor

Det brukar vara så lätt att ge bort sin kärlek
Pussar och kramar med mycket lek
Händer som söker och ger smek
Beröringar som berör
Känslor
Känslor som förför
Men om man då efter en stund blir avsnoppad blir man ledsen
samtidigt som det i ens hjärta
känns som om det är en liten bit som dör inom en …

Det brukar vara så lätt att ge bort sin kärlek ……

Ken Cassel
27/1-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-27 15:25



Bookmark and Share


  stella
Var försiktig så inget mer dör...söt text!
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel