Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstinens



Abstinens

hand i hand
med dekadens
tomma löften bakom tomma ögon

Självdestruktion

ett sätt att komma närmare sig själv
och ett steg närmare avgrunden
den mörka abyssen
bland skuggor och mardrömmar

Andas in röken
demonerna
skiten och helvetet

Spruckna läppar mot en sprucken spegel
med en blick som aldrig ljuger
du vet att tragedin är självvållad
när du pissar i motvind

Den fria viljan som du aldrig infirar,
kräks tillbaka på dig med skratt i halsen





Fri vers av självdestruktiv
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-28 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

självdestruktiv
självdestruktiv