Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dub


Mina hörselgångar har placerats mitt emellan de två grå.
Frågorna har kopplats bort ifrån min trötta kropp.
Svaren fyller i blanketterna av automatik.

Jag hör mig själv.
Jag verkligen hör mig själv!

Dags att bara vara…

I’m in No Man´s Land
Jag tar flotten på floden som leder; ingenvart!
Jag flyter fram på elementen av liv

Traskar i land.
Hovar upp svunnen tid.
Glänser naturligt.

Underbart när allt är stilla,
I det kaos som vi kallar;

Lugnet.




Fri vers av "Dempa"
Läst 433 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-28 15:57



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Man känner lugnet - när man hinner ifatt sina fina minnen - från svunnen tid - och att bara vara ......och koppla bort stress i nutid -och få en tillfällig frist i Ingenmansland .....
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"