Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min rätta färg!



Kom ska jag måla upp bilden

av mig!

Vart vill du ha den?

Mitt inferno av färger.

Sitt.

Din jävel.

Vov.

Tror du att jag är en barntavla

av pastell?

Vacker nog att betrakta ifrån sängkanten.

Har jag inte sagt till dig

flera gånger

att jag inte är den du tror.

Ingen klassiker

ingen docka.

Det är när du tror att du känner mig

som du kommer att inse

att du bara kan stava mitt namn.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 359 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-01-29 13:24



Bookmark and Share


    Patrique
Dina ord är som rektala palpationer - klämmer åt och lämnar läsaren lätt rodnad i igenkännandet av den bleka fulheten
du så elegant förmedlar i dina "upptuktanden" av livets situationer...
2009-01-30

    Herr Ångest
Ohh, så tuff så cool..

Jag diggar dig.. o ditt sätt att skriva..

Skönt kaxigt
2009-01-29

  Carola Zettergren
Tror du verkligen att han kan stava???!!!!..snyggt!
2009-01-29

  Nina Ahlzén
haha-"sitt din jävel", tro fan att han sitter med vacker tass
2009-01-29

  micke marin
Mitt i nyllet blir bra!
Står med kaffekoppen i näven och ser hur det pyser och pustar om hon med färgerna.. voff!
det här blir ju jättebra säger han med kaffet aningslöst!
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja