Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Discodikt II


Partypoesi med vildmarksfobi, snart är det vilda ruset förbi.
Storstadshoror byter frimärken och ropar på hjälp.

Ojoj, allt är visst kaos ikväll.

Trassliga töser i tusental tassar tillbaks till toaletterna.
det är dags att pudra näsan igen I guess.

Ey! Oj, Halt!
Eller förlåt. Det är inte min mening att vara så på.

Vimlet är coolt, det går på vernissager på söndagarna och kan väldigt mycket om rödvin.
Vassa kanter på stålbänkar känns inte förrän man trillar på dem.

Yo, let's go! Jag har hittat sjukt billiga biljetter från Bromma till New York om en timma!
Äh, skit samma, jag tänkte ändå dra och bada imorgon.

Snart är vi slut, jag lovar, i alla fall jag.
Regndoppar, småhutter, skitglad och småbutter.




Fri vers av Gerard
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-29 22:22



Bookmark and Share


  korrigerad
haha, vilken härlig fart det var i den här! Bra!
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Gerard