Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
based on a true story


bang on bara tack

sssssssssssssnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbppppppppaaaaaaaaaassssssssssssssttttttttttaaaaaaaa

og en macaronie






jag vill put on bang on rakt på bara här har du

n
jaha
jag vet

jag orkar inte brhaaoeeeeeerrrrrrrröhaaaaaa hur
y mig om sånt dära nu jag vill babrrrrrrrraaaaa aa baenrt ovho



kanske träfas nnå gnåg




Fri vers (Fri form) av Magneta Myll
Läst 574 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-30 00:00



Bookmark and Share


    Anju
Jag förstår inte den här dikten..
2010-01-01

  Lavira
kan du svenska el? fan detta suger ju
2009-10-01

    ej medlem längre
du suger.. det talar sitt tydliga språk..
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Magneta Myll