Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I tanken är allting tillåtet.....


Ett av dödens mirakel

När mitt skal inte finns längre
och jag är på andra sidan
När du tror att du går säker

Ska jag komma tillbaka
Skrämma dig ordentligt
som du gjorde med mig

Så har jag fått min hämnd
om än inte i detta livet


Njuta får jag säkert ändå




Fri vers av Fialotten
Läst 305 gånger
Publicerad 2005-08-30 08:28



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
hämnden är ljuv :)
2005-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten