Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hand på ditt hjärta

 

 

Du ritar mitt ödesmönster
där jag väver in min kärlek
med de allra finaste trådar
tråcklar jag in mig i din själ

Vi blir ett ..
fast du inte vet om det
så håller jag min hand
på ditt hjärta

jag andas dig ..

Alla mina hemliga drömmar
och alla mina osagda ord
som jag förevigat
lägger jag framför dig
när du tror att du har glömt

mig ...




Fri vers av * Ammi *
Läst 740 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2009-01-31 19:03



Bookmark and Share


  issac.a.m
helt Underbart..
2009-07-29

  Maria T
Mycket vacker poesi om kärlek
och om längtan
2009-03-22

  berxper
Din dikt smeker så varsamt... Den går rakt in i hjärtat. Storslaget!
2009-02-09

  Cosmic Johanna
Underbar kärleksbejande poesi, du berör med dina dikter
som osar själfyllt liv.
2009-02-02

    Mandelma
Mycket bra skrivet! Vackert.
2009-02-02

  Afrodite
Fantastikt vackert och meningen...jag andas dig...säger allt!
2009-02-02

  glittertindra
oerhört vackert skrivet...
2009-02-02

  Fånga dagen
mycket vackert skrivet med stor kärlek
mvh ak
2009-02-01

  genni VIP
Åh känns som kärlek.....så fint.....
2009-01-31

  ¤Anne¤
ja vad säger man?
Andlöst vackert skrivet
2009-01-31

    Mejja
Så vackert :))
Tycker om de till bredden känslofyllda raderna
2009-01-31

  Hans Christian
MUMS, så vackert ! Blir Glad :o)
2009-01-31

  Maria Zena Viklund
vackert alstrat!
2009-01-31

  aol
bara så ljuvligt underbart
2009-01-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj är det så man
skall göra för att
beröra då skall
jag ta till mig
detta... Tack för
att Du så vackert
för oss berätta!
**************
2009-01-31

  Sladjana Zubcevic
"Alla mina hemliga drömmar
och alla mina osagda ord
som jag förevigat
lägger jag framför dig
när du tror att du har glömt

mig ..."
Vackert skrivet min vän!
2009-01-31

  Mona*
Fint om kärleksdrömmen.
Kram
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

* Ammi *
* Ammi *