Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter en bild jag gjort och innan en resa jag snart gör.....


Förväntan

Den är bästa känslan

Innan allt börjar
Innan vägen ligger utstakad.

Innan jag vet
när ALLT fortfarande är
hemlighet

Snart flyger jag.

Tyngdkraften
håller mej tillbaka

Det är bra det.

För-väntan

mår bra av
en liten broms.











Fri vers av durr
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-31 21:36



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
"För-väntan" - det var ett bra ord! Betoningen är tvärs emot den vanliga förväntan.
2009-01-31

  Carola Zettergren
Mmm ibland så:):)kul lek med ordet förväntan!!!
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr