Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klipp upp mig!


Klipp upp mig i sömmarna förhelvete
och sy fast mig på himlavalvets mittersta punkt.
Be mamma hålla käften en stund och sluta damma av
servisen som jag ändå inte hinner ärva.
Jag ska dö förfan!
Klipp då!
Här och
här...
Klipp upp mig!
Gör mig fri i förtid.
Skona mig ifrån väntan,
ifrån en döendes frestelse
att vilja
leva föralltid.




Fri vers av Maria Natasja
Läst 434 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-31 23:21



Bookmark and Share


  rocksolid
Dety berör alla som inte har ett stålhjärta. Själv vet jag inte om jag ska skaratte eller gråta för att försvara mig mot dina ord
2009-05-15

  Connie
Du är en klippare du!
2009-02-09

  "Dempa"
AJ! , Det var en vass sax!

En mycket stark dikt.
2009-02-01

  Carola Zettergren
Vass dramatik..ursnyggt är det!!!
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja