Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är lite som kurragömma

Bakom buskar och träd,

mellan hyllor och brädor,

måste jag leta för att hitta dig




Fri vers av shirin
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-01 01:16



Bookmark and Share


  peter markurth
talar ett eget språk,har något...
2009-02-12

  Maria T
Kanske finns kärleken på en
brädgård
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin