Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kände känslan av tillhörande igår natt. Tack killar, gjorde verkligen hela min vecka.


Stämning

Ibland kan man sitta flera timmar
utan att säga någonting till varandra
utan man kan bara vara.
Den känslan att man tillhör någonting
utan att egentligen behöva anstränga sig
Det är den känslan jag har letat efter länge
och ibland känns de som om jag har hittat
de personer som gör så jag känner så.
Känner att jag tillhör någonting.
Nu är de bara den där speciella personen
som ska komma och göra den känslan
en del av vardagen.




Övriga genrer av Bonnie
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-01 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie