Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som Benjamin och Daisy

Tänk att få vakna upp
Bredvid någon varje
Dag i hela sitt liv
Och få känna total lycka.

Tänk att få veta med
Hela sitt hjärta, varje cell
Att det finns någon där
Ute som älskar en
Lika mycket som man
Själv älskar.

Tänk att få älska någon
I hela livet från första ögonkastet
Som Benjamin och Daisy.

Tänk att få dö i famnen
På den man älskar
Utan några frågor
Bara vara där..

En tanke som snurrar
I huvudet. En dröm
Jag vill ska bli sann....




Fri vers av E.Wernram
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-01 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram