Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isiga grenar


Isiga grenar
i solgnister, fäller ut
ett ljusparaply




Bunden vers (Haiku) av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 477 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-01 19:00



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Under detta vill jag stå... och din dikt blev en gnistrande diamant!!
2009-04-28

  Lena K Nilsson VIP
Fin vinterbild...
2009-02-01

  Eva Langrath VIP
Vacker gnistrande vinterbild.

Eva
2009-02-01

    ej medlem längre
Ja, man blir nästan bländad ...
2009-02-01

  vera gade VIP
Ett ljusparaply - fint lysande bild
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)