Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara kreativ är att våga hoppa ut i det som inte finns, inte är synligt.

Flyta omkring en stund i ett viktlöst tillstånd.

Vara den som utifrån andra krafter har möjlighet att följa med. 

Vara den som vågar kärleken.




Där det röda övergår i orange

Ett vägskäl breder ut sig.

Gula knastrande fält

skjuter ut mot horisonten.

 

Dofter ur sommaren skafferi

rinner ut

söker sig in

i det röda

där det röda

övergår i orange.

 

Vi springer omkring

i de omgivande,

vaga förbindelserna

av det förflutna

ur det förgångna.

 

I språnget

hänger det en

lockande slöja.

Fängslande

tar vi oss

ut i det

utvecklande

blottande.

 

I gryningen

återfann de orienteringen.

De med andnöd

återupptäcker

de

enkla avsatser.

Över det ljusa.

Över de dagliga,

vardagliga och återkommande.




Fri vers av Jastproject
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-01 20:03



Bookmark and Share


  Feminaz VIP
Det vi skönjer, det vi anar, det som pockar, det som lockar fyller oss rusiga över att livet hela tiden har sina upptäckter.
2009-10-09

  Anna Liljestrand
Tycker om enkelhetens fylliga budskap i dina texter!
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject