Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att säga

det finns så mycket att säga
som bör sägas
kunde ha sagts
men så svårt att säga
vad som ska sägas
hur det skulle sagts




Fri vers av Smurfer
Läst 431 gånger
Publicerad 2005-08-30 18:25



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Snygg och väldigt taktfast! Vet inte riktigt hur jag ska säga det som jag vill ha sagt. Men jag prövar... Jag gillar den stenhårt!
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Smurfer