I örtagård kanske ett hjärta " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 I örtagård kanske ett hjärta 


Läker

 

 

I det svalare

Då tidens tand läkts

Dina lockar var grå

 

De svarta var borta

Ögon som sett

Händer som längtat

 

Hallonlundar i sol

Fiskstim i havsvåg

Moln över is

 

Just då möttes vår morgon




Fri vers av madigan
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-02 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan