Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ansiktslösa (Jag tänker måla)



Hon är ansiktslös

ingen att låta sin blick vila vid


Sjungandes på en tyst rytm

i en tyst melodi


Hon är ansiktslös

gjorde en karta i hennes sinne

innan hon lät

de svarta fåglarna fly


En dag tänker jag fånga in dem

och måla dem vita

innan buren öppnas

än en gång


Sedan tänker jag

vända mig till henne

trots att jag inte kan se hennes ansikte

och jag tänker

måla henne


Jag tänker

ge henne ett ansikte



En dag



När jag vågar



När jag inte är för feg











Tänker jag vara modig







Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 489 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-02 20:53



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Dikten är både med sitt budskap och i sin helhet både vacker och medmänsklig!
Allt ljus på dig/Ammie
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob