Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som inte får hända har hänt i Nynäshamn Hela Nynäshamn sörjer


Rest In Peace

Rest In Peace

Natten mellan 31 Januari - 1 Februari
så körde en ung kille ihjäl sig i Nynäshamn
Jag kände inte killen,
jag hade inte ens sett honom
Men några av mina barndomsvänner kände honom
och de är så sorligt att detta kan ske.








Övriga genrer av Bonnie
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-04 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie